NIEUWS


Download
NAAR DE KINDERPSYCHOLOOG
Via dit handige filmpje kan je je kind voorbereiden op een bezoekje aan de kinderpsycholoog.
in therapie.mp4
MP4 video/audio bestand 55.7 MB

 

 

AUTISMECHAT

Ben je zelf iemand met autisme? Of ben je mama/papa, broer/zus, partner, grootouder, ... van iemand met autisme? Dan kan je sinds kort terecht op de chat van de Liga Autisme Vlaanderen. 

https://www.ligaautismevlaanderen.be/autismechat/

 

 

  

 

TERUGBETALING CM PSYCHOTHERAPEUT 

Vanaf 2020 hebben CM-leden recht op een tegemoetkoming voor max. 24 sessies bij psychotherapeuten.

 

 

 

 

AANMELDINGSSTOP KINDERPSYCHIATER

Wegens extreme drukte is er momenteel een aanmeldingsstop bij onze kinderpsychiater, Dr. Nelis. 

Wij vinden het belangrijk om steeds kwaliteitsvolle hulpverlening te kunnen bieden waardoor we ons momenteel genoodzaakt zien om deze beslissing te nemen. Van zodra nieuwe aanmeldingen opnieuw mogelijk zijn, word je hiervan op de hoogte gebracht via onze website.

 

 

 

BRAINBLOCKS

Om kinderen met autisme en hun ouders een duidelijke uitleg te kunnen geven over wat de problematiek precies inhoudt, maken wij sinds kort gebruik van Brain Blocks. Deze methodiek zal eveneens toegepast worden binnen de training rond psycho-educatie voor kinderen en in de ouderbegeleidingen. U krijgt alvast een voorsmaakje via dit filmpje.

 

 

 

TALENTEN IN DE KIJKER

 

De talenten van mensen kunnen niet sterk genoeg in de verf gezet worden. Vooral niet als het gaat om de kleinsten onder ons. Daarom mogen de creatieve geesten hun werk tentoonspreiden op de muren van onze praktijk. Het is uiteraard ook steeds mogelijk om deze in bruikleen te geven. Geef gerust een seintje aan de betreffende therapeut indien je hiervoor interesse zou hebben.