NIEUWS


 

 

CORONA-MAATREGELEN

Wij zijn beschikbaar voor onze cliënten en bieden hoofdzakelijk tele- en online sessies aan.  In noodsituaties kunnen we ook fysieke consultaties inplannen in onderling overleg met onze cliënten. Mensen die zich angstig voelen of stress ervaren in deze moeilijke periode zijn welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit zal hoofdzakelijk online gebeuren.

 

 

TERUGBETALING CM PSYCHOTHERAPEUT 

Vanaf 2020 hebben CM-leden recht op een tegemoetkoming voor max. 24 sessies bij psychotherapeuten

 

 

 

Download
NAAR DE KINDERPSYCHOLOOG
Via dit handige filmpje kan je je kind voorbereiden op een bezoekje aan de kinderpsycholoog.
in therapie.mp4
MP4 video/audio bestand 55.7 MB

 

 

AUTISMECHAT

Ben je zelf iemand met autisme? Of ben je mama/papa, broer/zus, partner, grootouder, ... van iemand met autisme? Dan kan je sinds kort terecht op de chat van de Liga Autisme Vlaanderen. 

https://www.ligaautismevlaanderen.be/autismechat/

 

 

  

BRAINBLOCKS

Om kinderen met autisme en hun ouders een duidelijke uitleg te kunnen geven over wat de problematiek precies inhoudt, maken wij gebruik van Brain Blocks. Deze methodiek zal eveneens toegepast worden binnen de training rond psycho-educatie voor kinderen en in de ouderbegeleidingen. U krijgt alvast een voorsmaakje via dit filmpje.

 

 

 

TALENTEN IN DE KIJKER

 

De talenten van mensen kunnen niet sterk genoeg in de verf gezet worden. Vooral niet als het gaat om de kleinsten onder ons. Daarom mogen de creatieve geesten hun werk tentoonspreiden op de muren van onze praktijk. Het is uiteraard ook steeds mogelijk om deze in bruikleen te geven. Geef gerust een seintje aan de betreffende therapeut indien je hiervoor interesse zou hebben.